Locații neexplorate, dar tocmai bune pentru vacanța de vis

Aglomerația din țările intens vizitate și dorința oamenilor de aventuri în solitudine, au diminuat cursul turismului spre destinațiile mai intime, dar la fel de încântătoare ca cele pe care le știi bine deja. Nu orice destinație poate împărtăși experiența unui răsărit de soare văzut de pe plaja oceanului, care te ademenește cu fiecare val. Azi vorbim despre insulele tropicale, destinații unde Nika Tur te poate ajuta să organizezi vacanța bine-meritată.

Orice insulă tropicală nu ai alege, fiecare își are propriul caracter cu vederi panoramice care combină perfect intimitatea și paradisul. Explorează natura extravagantă, gustă din fructele locale de sezon și împrietenește-te cu localnicii.

Îți propunem să descoperi cu noi insulele tropicale, pentru vacanțe de neuitat.

Bermuda – descoperă paradisul
Aici găsești răsăritul soarelui în culori vii. Te plimbi prin grădini cu păsări tropicale, iar ospitalitatea localnicilor te face să te simți ca acasă. Ești gata de jogging pe plajele nisipoase ale oceanului Atlantic. Sau poate te tentează să explorezi o peșteră?

Suriname – jungla virgină la un pas de istoria colonială.
Jungle, râuri zgomotoase și oameni de diferite etnii. Vezi arhitectura germană, guști din bucătăria indiană, vizitezi rezervații naturale cu păsări exotice. Împătimiților după natură, insula oferă și munte, și plajă. Imaginează-ți muntele din granit de unde vezi la 360 grade întreaga junglă cu sute de specii de floră, faună unice în lume și ruinele primei sinagogi din emisfera vestică.

Brunei – apusul soarelui de vis a fotografilor.
40 de sate situate pe stâlpii de peste râul Brunei și moschei care teleportează în timp. Păduri tropicale traversate de calea ferată care te perindă până în inima junglei spre cascade și piscine naturale. Plaje umbrite de palmieri giganți pentru un picnic în doi. Lacuri pe malurile cărora se întind păduri ideale pentru plimbări meditative.

Madagascar – țara excentricului rege lemur, Julien XIII.
Cu o populație multiculturală și peisaje de contrast, această insulă este regatul celor mai gigantici și străvechi copaci – Baobab, iar spectaculara Nosi Boraha îți oferă șansa unică de a vedea balenele gigante chiar de pe plajă.

Antigua – muzică și dansuri în ritmuri caraibiene.
Plaje cu nisip alb și apa oceanului în nuanțe uluitoare de turcoaz cu recif de corali. Înot, scufundări, pescuit sau windsurfing – cum sună astea pentru spiritul tău aventurier? Imaginează- ți o piscină în mijlocul unui recif, unde peștii așteaptă să fie hrăniți de vizitatori și răsplătesc cu priveliști de neuitat.

Polinezia franceză – sute de insule și sute de experiențe.
“Am fost în Rai!”. Recif de corali, lagune imense de albastru închis, unde întâlnești delfini și rechini tigru. Grădini tropicale și cele mai spectaculoase valuri, iubite de surferii profesioniști. Oportunități unice de drumeții spre platouri tropicale prin junglă, printre cascade, în căutarea speciilor de flori extrem de rare.

Maui – fobiile de înălțime nu există.
Insula vulcanică, unde vezi balena cu cocoașă, sari de pe stânci în apa sacră, te aventurezi în drumeții de explorare a junglei spre tuburi de lavă, cascade, bazine de maree și păduri de bambus. Relaxează-te cu sporturile acvatice și fă plajă pe insula care promite pacea interioară și relaxare totală.

Nu e nevoie să îți cumperi o insulă, ca să ai parte de intimitate.

Nika Tur îți oferă escapade exclusive pe insule de paradis, unde simți adevăratul echilibru interior. Vino pe site-ul nostru și hai să planificăm următoarea ta aventură!